MSWord quiz for banking and competitive exams

MSWord quiz for banking and competitive exams

It’s an important quiz on MSWord  for banking and comitative exams. please do solve

 

1. What is MSWord?
A) A game
B) An Operating System
C) Word Processing Software
D) Typing tutor software
E) None of these

2. . Where can you find the horizontal split bar on MS Word screen?
A) On the left of horizontal scroll bar
B) On the right of horizontal scroll bar
C) On the top of vertical scroll bar
D) On the bottom of vertical scroll bar
E) None of these
3. What is the short cut key to open the Open dialog box in ms word?
A) F12
B) Shift F12
C) Alt + F12
D) Ctrl + F12
E) None of these

4.  The key F12 opens a
A) Save As dialog box
B) Open dialog box
C) Save dialog box
D) Close dialog box
E) None of these

5. How many ways you can save a document?
A) 3
B) 4
C) 5
D) 6
E) None of these

6. Which file starts MS Word?
A) Winword.exe
B) Word.exe
C) Msword.exe
D) Word2003.exe
E) None of these

7. Which input device cannot be used to work in MSOffice?
A) Scanner
B) Light Pen
C) Mouse
D) Joy Stick
E) None of these

8. Which of the following is not a valid version of MS Office?
A) Office 4
B) Office 97
C) Office 98
D) Office 2000
E) None of these

9. AutoCorrect was originally designed to replace _________ words as you type.                                               A) Short, repetitive
B) Grammatically incorrect
C) Misspelled
D) All of the above
E) None of the above

10.  Which operation you will perform if you need to move a block of text?
A) Copy and Paste
B) Cut and Paste
C) Paste and Delete
D) Paste and Cut
E) None of these

Click Here to know the Answers
1. C 2. C 3. D 4. A 5. A 6. A 7. D 8. C 9. C 10. B

 

Ashutosh
Coordinator,Ibpsprepadda & PrepDesk. I love to write on competitive exam preparation. I am passionate about helping students and sharing exam prep resources. I love to make exam prep affordable and convenient for everyone.

You can also connect with me on following social media.

Shares
Share This
Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better